Автор |
Сообщение |
vitalikk
|
Добавлено:
Ср Ноя 25, 2009 7:33 am |
  |
я написав ось зробіть це хто небуть.1 За стороною а і висотою h знайдіть повну поверхню правильної піраміди(трикутної) 2 За даною стороною основи а і висотою б знайдіть апофему правильної піраміди(трикутної) 3 Оця важка У правильній трикутній піраміді апофема утворює з її висотою кута альфа (Написал словом потомушо не знаю как ето на клаве наштопать).Визначіти повну поверхню піраміди ,якщо відрізок,що сполучяє основу висоти з серединою апофеми дорівнюе (в).Будласка намалюйте все детально з картинкой хоть якоюсь.Завдалегидь Вдячьний |
|
|
   |
 |
|
 |
vitalikk
|
Добавлено:
Ср Ноя 25, 2009 10:27 am |
  |
vitalikk писал(а): | я написав ось зробіть це хто небуть.1 За стороною а і висотою h знайдіть повну поверхню правильної піраміди(трикутної) 2 За даною стороною основи а і висотою б знайдіть апофему правильної піраміди(трикутної) 3 Оця важка У правильній трикутній піраміді апофема утворює з її висотою кута альфа (Написал словом потомушо не знаю как ето на клаве наштопать).Визначіти повну поверхню піраміди ,якщо відрізок,що сполучяє основу висоти з серединою апофеми дорівнюе (в).Будласка намалюйте все детально з картинкой хоть якоюсь.Завдалегидь Вдячьний | Уже не над ) Профукал позно. |
|
|
   |
 |
|